Gröna soptunnor och Kick ass

Wazup! Hahaha. Idag har jag pluggat och väntat på att Hanna ska höra av sig så vi kan gå ”igenom” frågorna som jag ska svara på. Svåra som tusan.

Typ…
Känner verkligen alla – alla i en småstad. Svaret: Det finns tillochmed en FBgrupp som heter Värnamo; Det du inte vet om dig själv vet alla andra!

Men sen en halvtimme innan jag skulle åka så messar hon och säger att hon ska vara med Jonas, vad gör man? Istället planerar jag med att göra en god middag istället. Och när maten står och kokar ringer Aläks, Hon vill att jag ska haka på och se bio i Jkpg. Jag beklagar men föreslår att vi ska se den imorgon istället. Yeay!

Den gröna soptunnan!
Jag vet inte om ni har märkt det, alltså ni som bor i lägenheter. Men ”Vi” som bor i villa har fått nya rullbara soptunnor. Så varannan torsdag rullas dom här ut till tomtgränsen så att dom smidigt kan tömma dom. Vad jag vill berätta är att det ser så kul ut här uppe hos mig när vart ända hus har en liten rullbar soptunna vid utfarten. Åk till ett villaområde och va berädda på att se rullbara gröna soptunnor!

Den filmen vi ska se heter iallafall KickAss!

Annonser

3 thoughts on “Gröna soptunnor och Kick ass

  1. Mamma, pappa och flera andra villaägare jag känner i Värnamo hatar den nya rulla fram soptunnan-idén. Om man är bortrest, jobbar, lite invalid/halt/handikappad eller på annat sätt inte kan göra det så blir det problem och soporna blir inte hämtade. Riktigt jobbigt förslag tycker jag, hade också blivit förbannad om jag bott i villa… Räcker med att man betalar hutlösa avgifter varje år för att få soporna hämtade i Värnamo kommun. Nu ska man göra hela jobbet åt sopgubbarna också. Vad händer härnäst?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: